Wat kan het lab voor u doen?

  •  

Het ene routeplanprogramma is eenvoudiger dan het andere, maar het blijft toch puzzelen om een mooie route te maken. Meestal gaat er meer tijd in zitten dan je zou willen…

Een enkele keer lukt het in één keer, maar soms wil het gewoon niet worden wat je in gedachten had.

Gelukkig is er dan altijd nog Het Routelab om u te helpen.

Het Routelab heeft veel ervaring in het plannen van routes, zodat er (bijna) altijd een mooie route-op-maat gemaakt kan worden voor u.

Het leuke is dat die route u niets hoeft te kosten, dus gewoon gratis!

(Alleen voor specifieke extra’s, zoals het zoeken van een hotel of een restaurant op de route rekent Het Routelab een bijdrage). 

Het mooiste is, dat u de route direct kunt gebruiken na ontvangst via e-mail. Het maakt daarbij niet uit of u nu werkt met een Garmin, een TomTom, of dat u navigeert met uw smartphone.

De doelgroep van Het Routelab is de liefhebber van relaxed toeren. Of dat nu op de motor, in cabrio, sportwagen, klassieker of ander type auto is. Hij/zij die geen tijd heeft of wil steken in het zelf plannen van een route met behulp van bijv. MyRouteApp.

De liefhebber kan natuurlijk een route van het internet “plukken” via bijv. route.nl. Maar aangezien er al veel sites zijn waar men kant-en-klare routes kan downloaden richt Het Routelab zich op het leveren van een route-op-maat.

De route-op-maat
De aanvrager bepaalt het beginpunt, de lengte en het eindpunt. Dus ook de omgeving waar hij/zij wil rijden.
Dit in tegenstelling tot de van internet “geplukte” routes, waar men genoegen moet nemen met het startpunt, eindpunt, lengte en omgeving van de aangeboden route. Kortom, wilt u een route op maat dan bent u bij Het Routelab op het juiste webadres. Het mooie van dit alles dat het in principe gratis is voor u!

De klant doet via routeopmaat.nl een aanvraag bij Het Routelab voor een route. Deze route kan een eenvoudige route voor een dag(deel) zijn. Ook een route voor meerdere dagen is mogelijk.  Dan kunt u opgeven hoeveel kilometer u per dag wilt rijden. De aanvraag kan ook zijn: verzorg  een volledige vakantietijd met rijdagen met mooie routes. Eventueel met inbegrip van hotelovernachtingen (dat is dan weer niet gratis).

Vereisten voor aanvrager:

  • In bezit zijn van een Android smartphone (of tablet), Iphone, of motornavigatieapparatuur van TomTom of Garmin