Juli 2023 solo-motortour en bergwandelen

Na een lange voorbereiding gaat het dan toch echt beginnen deze maand. Een zesdaagse solotocht op de motor naar Oostenrijk waar ik bij een bevriend stel een paar dagen kan logeren om samen te kunnen bergwandelen. Daarna vervolg ik mijn route verder naar het oosten, langs de Tsjechische grens naar het noorden. Na weer zes dagen hoop ik dan weer thuis aan te komen.
Ik heb hiervoor bij tien hotels een overnachting van een nacht geboekt. Wel wordt deze reis voor mij de langste solotour ooit op de motor…

“Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan!”. Was het niet Pippi Langkous die dat zei?

Woensdag 12 juli

Donderdag 13 juli

Vrijdag 14 juli

Zaterdag 15 juli

Zondag 16 juli

Maandag 17 juli

Dinsdag 18 juli

Woensdag 19 juli

Donderdag 20 juli

Vrijdag 21 juli

Zaterdag 22 juli

Zondag 23 juli

Maandag 24 juli

Dinsdag 25 juli

Woensdag 26 juli

Donderdag 27 juli